Diensten

Extra handen
Bij diverse werkzaamheden die op dat moment niet binnen uw organisatie kunnen worden uitgevoerd, biedt R&R uitkomst. R&R neemt u het tijdelijke extra werk uit handen zodat u niet hoeft te investeren in een vaste kracht. Denk daarbij bijvoorbeeld aan achterstanden voorkomen of inlopen, medewerkers tijdelijk vervangen of simpelweg de werkdruk verlagen.

Projectleiding / Projectmanagement
R&R kan u ook ondersteunen bij het uitvoeren en implementeren van diverse projecten, bijvoorbeeld op het gebied van ICT, zakelijke dienstverlening, educatie, onderwijsvernieuwing en organisatie.

Organisatie advies
Wanneer u advies wenst over een optimale inrichting van een secretariaat kan R&R als sparring partner optreden en een inrichtingsadvies voor u opstellen. Tevens kan R&R voorzien in persoonlijke coaching "on the job". Hierbij zijn de werkomgeving en bedrijfscultuur leidend, maar ook de onderlinge verhoudingen binnen het team. De perfecte inrichting van een secretariaat vereist immers een duidelijke structuur, werkprocessen en onderlinge communicatie.

SecretariŽle / management support
Ook voor secretariŽle en management support, bijvoorbeeld in de vorm van een directiesecretaresse of management assistent kunt u bij R&R terecht. Door onze uitgebreide ervaringen ook op dit gebied zijn we direct inzetbaar op ieder niveau.

Trainingen
Bij het opzetten en uitvoeren van incompany trainingen of e-learning opleidingen, kan R&R u eveneens van dienst zijn. Gedegen onderwijskundige opleiding en ervaring garanderen een uitstekende advisering en begeleiding van uw opleidingsprogramma's.

ICT

IT Factory
Pink Roccade Food
Lees meer...

Zakelijke dienstverlening

Job Assistance
Rabobank Boxtel-Liempde
Lees meer...

Logistiek

Unifine DŲhler
Lees meer...

Educatie

ROC Midden Brabant
Stichting MTSPlus
Lees meer...